Cocoa

Cocoa zit vol vertrouwen en overgave. Ze heeft de gave dat jij je speciaal voelt.  Ze is zacht van karakter en ontzettend blij. Ze kan echt lachen! Ze woont bij haar grote en kleine baasjes in Amsterdam, waar ze bedolven wordt met liefde en aandacht. Ze is een mini met haar 40cm en heeft een fleece vacht. Ze is gek op knuffelen en slaapt het liefst in bed.
 ALAEU-10811

Lexi 

Onze kleine meid weet goed wat ze wil en is ontzettend blij. Ze is een klein mini meisje van 38 cm met een rode fleece vacht. Ze houdt van aandacht en laat weten dat ze er is, het liefst kruipt ze nog in je. Als je haar te weinig aandacht geeft dan 'aait' ze je met haar pootje om te laten zien dat ze echt al heel lang niet geaaid is..
Ze is heel makkelijk en speelt het liefst met de kinderen en de vriendjes die langskomen. Ook haar speelgoedmand wordt regelmatig uitgekamd. 
ALAEU-11459

Pippi 

Lieve Pippi, is gek op het strand. Ze vindt het erg leuk om dingen te leren en luistert dan ook goed. Ze woont in de Beemster bij haar baasjes en haar vriendinnetje poes. Binnen kan ze geen genoeg krijgen van al haar speelgoed, alhoewel een schoonheidsslaapje ook heel lekker is op zijn tijd.  Ze is integer en zacht van karakter. Ze kijkt als het druk is even de kat uit de boom. Ze is een ruime medium van 48cm met een prachtige zachte fleecevacht. Ze is parti-rood. 
ALAEU-11585 

Miep

Dit kleine vrolijke meisje geniet bij haar nieuwe baasjes die vreselijk blij zijn met haar! Ze is de dochter van Cocoa en Raf en heeft een prachtige caramel fleecevacht, ze is een mini. Hopelijk mag ze in de toekomst mama worden. Word maar rustig groot lief mooi meisje. 
ALAEU-14325

Mister Doodle

Mr Doodle is onze eerste toekomstige dekreu. Hij is de zoon van Cocoa en Raf. Hij groeit uit tot een kleine medium. Hij heeft genoeg energie en is gek op buiten rennen, het liefst wil hij met de auto ergens heen. Binnen wil hij spelen en is gek op trucjes leren. Hij houdt tijdens het wandelen of spelen zijn baasjes goed in de gaten en maakt graag contact. Onder de douche wordt hij helemaal zen en staat heerlijk te genieten. Hij heeft een prachtige dieprode kleur met een hele mooie zacht fleecevacht. Wat zijn we blij met dit prachtige manneke. 
ALAEU-14330