Cocoa en Raf

17 april is Cocoa bevallen van een prachtige 8-ling! Ze heeft het zo ontzettend goed en rustig gedaan. Alle 8 maakten het gelijk goed. Cocoa is een fantastische lieve en relaxte moeder. 

5 dagen

Wat doen ze het goed. Moeder is een natuurtalent, ze ligt heerlijk bij ze en voedt ze met liefde. Ze gaat ook alweer mee voor een wandelingetje. De pups groeien en slapen als engeltjes. Wat een genot is dit. 

12 dagen

De oogjes beginnen open te gaan, er gaat een wereld voor ze open! Ze zijn ontzettend tevreden. Ze drinken elk uur. Ze slapen en ze dromen over al het moois ze nog mee mogen gaan maken. Cocoa geniet van haar kindjes en is zo vreselijk lief voor ze. En wat genieten wij!!

Prune

Simy

Leia

Otis

Ludo

Loki

Kai

Bowie

Mama!!

3 weken

De schatten zijn 3 weken. De oogjes zijn open en voorzichtig beginnen ze te spelen en rond te lopen. Ze slapen nog heel veel, om groot en sterk te worden. Als je bij ze gaat zitten, komen ze naar je toe en kruipen ze heerlijk tegen je aan. Je ziet Cocoa met volle teugen genieten van haar grut. Wat een super moeder.
Fijne moederdag allemaal!! 

Loki

Bowie

Otis

Simy

Prune

Leia

Ludo

Kai

Cocoa

4 weken

Het zijn echt hondjes nu, ze spelen met elkaar en met speeltjes. Ze eten pap sinds een paar dagen. Ze vinden het heerlijk om te knuffelen en zijn heel erg mensgericht. Zo ontzettend gezellig is het, wat genieten wij van ze! Mama Cocoa blijft zo lief en relaxed voor ze zorgen. Ze heeft een wasbeurt gehad en ik heb haar getrimd. Daarnaast geniet ze van haar wandelingen met ons en rent ze heerlijk rond buiten. 

Prune

Simy

Leia

Bowie

Ludo

Otis

Kai

Loki

mama Cocoa en Ludo

Bijna 6 weken

Echte hondjes worden het. Wat zijn ze vrolijk! Ze hebben kennis gemaakt met de tuin, geluiden van vogels en nog meer buiten geluiden. Ze vinden het heerlijk om te ravotten met elkaar. Ze eten brokjes, maar mama's melk blijft de allerlekkerste! Mama is heel erg lief voor haar kinderen, ze voedt heel lief nog wanneer ze willen en ze speelt met ze. Nog geen spoortje ongeduld kunnen ontdekken bij haar. 

Ludo

Otis

Kai

Bowie

Loki

Prune

Leia

Simy

Mama en Bowie