Miep en Lou

Miep


Lou


26 mei zijn Miep en Lou trotse ouders geworden van een fantastische 9-ling! De bevalling ging ontzettend vlot. Miep doet het fantastisch. 

1 week: kiekeboe, hier zijn we!


Even spannend en nieuw, zo'n groot gezin. Maar vanaf de geboorte drinken ze allemaal fantastisch. Ze groeien rond de 30 gram per dag. Als je bedenkt dat ze 160-220 gram waren bij de geboorte gaat dat erg hard! Je ziet de buikjes iedere dag boller worden. Ze zijn tevreden en ontspannen. Wat wil je met zo'n ongelofelijk lieve moeder! Miep voedt en voedt en is zo lief en geduldig. Ze gaat mee met kleine wandelingetjes en geniet van haar gezin. 

Pien

 turquoise

Maria

Lichtblauw

Babs

rood

Aafke

licht rose

Fiep

paars

Boris

donker blauw

Kiet

geel

Flip

oranje

Faas

groen

2 weken

Heel voorzichtig gaan de oogjes open. Een heel klein wandelingetje kan er langzaam vanaf. Moeder Miep voedt deze 9-ling met het grootste gemak. Wat genieten is dit!

Babs


Aafke


Maria


Pien


Fiep


Boris


Kiet


Faas


Flip


3 weken

Ze worden steeds meer wakker en beginnen af en toe met elkaar te spelen. Alle oogjes zijn open en ze hebben wat meer ruimte gekregen. Vandaag begint het EK en dat wilden ze uiteraard niet missen! Al was het af en toe wat slaapverwekkend kreeg ik het idee van ze :-)

Maria


Faas


Babs

Miep en Faas

Pien

Fiep


Aafke


Pien


Kiet


Boris


Flip


Boris


4 weken

Nu beginnen het echte mini hondjes te worden! Stoeien met elkaar en al echt stoer grommen. Miep voedt graag in het mandje waardoor er een kleine uitdaging is om er allemaal bij te kunnen, maar na enig gezoek lukt het ze. Ze mogen nu ook zelf gaan eten, hoe heerlijk is dat. 

Pien


Fiep


Kiet

 

Flip


Aafke


Boris


Faas


Maria


Babs


5 weken

De tandjes komen door, ze vinden brokjes heerlijk en genieten van het leven dat alleen maar slapen en spelen inhoudt. Daar ben ik wel een beetje jaloers op..
Miep voedt ook nog voor de lekker en speelt heel lief met haar kroost. 

Fiep


Babs


Maria


Aafke

Pien


Kiet


Boris


Flip


Faas


6 weken

De tijd gaat wel erg hard. Deze prachtige mopjes worden steeds wolliger, al vinden ze zichzelf steeds stoerder! Buiten spelen vinden ze fantastisch, heel hard rondjes rennen. Kauwtjes en snoepjes zijn reuze interessant en zelf eten is heerlijk. Miep speelt met haar kroost, maar voedt ook super op!

Maria


Kiet


Boris


Faas


Flip


Babs


Pien


Aafke


Fiep


7 weken

Ons avontuur is bijna voorbij. De koffers worden gepakt. Wat is de tijd gevlogen en wat hebben we intens genoten! 9 prachtige pups gaan hun nieuwe baasjes blij maken. We wensen iedereen heel veel liefde en geluk toe met elkaar! Lieve Marjon, dankjewel voor al je hulp en liefde tijdens dit nest, zonder jou zou ik deze droom niet kunnen waar maken. 

Kiet

Lieve Kiet, jij gaat Vos heten. Jij wordt de prins bij 3 prinsessen, wat een geluk heb jij! Ga maar heel goed voor je meisjes zorgen, lief vrolijk mannetje. 

Boris

Lieve Boris, jij bent nu Teddy. En een levensgrote teddy ben je! Zo zacht en zo lief. In jouw mandje wordt al veel gelegen en enorm op je gewacht. Eindelijk mag je er bijna bij liggen. Wat zul jij veel geknuffeld worden! 

Flip

Lieve Flip, jij heet nu Bram. Jij wordt de man in huis, ga je vrouwtjes maar goed beschermen, stoere vrolijke vent en heel veel genieten samen! Je gaat vast met elkaar je oom Freddy opzoeken. 

Babs

Lieve Babs, je heet Obi nu. Wat een  prachtige diva ben je. Je blijft gezellig dichtbij wonen in een heerlijk gezin en zal nog wel eens met mama Miep spelen! 

Aafke

Lieve Aafke jij wordt Miep! Hoe leuk is dat en een eer voor moeders. Lief vrolijk meisje, er wordt met smart op jou gewacht, om heerlijk te gaan wandelen en knuffelen. 

Maria

Lieve Maria, jij gaat Juul heten, hoe leuk is dat!  Je gaat heel dichtbij wonen en wie weet mag jij hier ook doodeltjes krijgen in de toekomst. Je krijgt heel veel grote maar ook kleine mensen om je heen om mee te knuffelen. 

Faas

Lieve Faas, ook jij mag Juul gaan heten, hoe leuk is dat! Wat een lief, mooi klein mannetje ben je. En ik weet zeker dat jij iemand nu al zo vreselijk gelukkig maakt. Ga maar heerlijk genieten saampjes!

Fiep

Lieve Fiep, jij heet nu Bella. En mooi ben je, en zo heerlijk zacht. Je krijgt een heerlijk gezin om mee te spelen en heel veel lol te gaan maken! 

Pien

Lieve Pien, vanaf nu is het Oosie, vrolijk grappig meiske. Ook jij krijgt een hoop grote en kleine mensen om vreselijk gelukkig te maken. Wie weet krijg je nog een rolletje in een musical.

Last but not least. Lieve lieve mooie Miepje van me, hier geboren en zo diep in mijn hartje. Dankjewel voor deze prachtige tijd met jou en het prachtige natuurlijke moederschap. Ik heb je zien genieten, en wat heb ik van jou genoten!! Dankzij jou zijn er zoveel mensen zo gelukkig met hun nieuwe gezinslid.