Pippi is op 9 februari bevallen van 9 prachtige pups! 

Wat een lieve zachte moeder is Pippi. Moe maar voldaan van de bevalling geniet ze enorm van haar prachtige kroost. 

1 week, even voorstellen

Marley

Mimi

Ollie

Moos

Happy

Billy

Raaf

Juul

Gerrit ✨

Wat doet Pippi het goed! Ze is zo ontspannen en lief voor haar kroost. Ze drinken allemaal enorm goed, ze eten en slapen heerlijk. 

19 februari heeft tot ons verdriet Gerrit ons verlaten. Hij dronk enorm goed en was een heel lief pittig kereltje. Helaas kwam hij niet voldoende aan in gewicht en vandaag was alle pit verdwenen uit dit manneke. We hebben verdriet, maar realiseren ons ook dat er misschien dan toch iets niet helemaal goed was bij je. Dag lieverd..

2 weken

Ze beginnen te kruipen en de oogjes gaan langzaamaan open van de meeste schatjes. Pippi is super relaxed en vindt samen voeden het allerleukste, dus regelmatig kruipen we samen de kist in.

Marley

Ollie


Moos

Raaf


Billy


Juul


Happy

 

Mimi


Ollie met mama


3 weken

Ze beginnen flink te lopen en zelfs al voorzichtig te spelen. Ze laten zichzelf graag horen en maken heerlijke geluidjes. Het is relaxed en ze groeien allemaal als kool. 

Raaf


Moos


Happy


Mimi


Juul


Billy


Marley


Ollie


4 weken

Het is paptijd, heerlijk is dat! En spelen met elkaar wordt steeds leuker, rondrennen, speeltjes ontdekken, maar vooral spelen met elkaar. Wat is het leven ontdekken leuk!

Juul


Raaf


Mimi


Moos


Ollie


Marley


Happy


Billy


5 weken

Wat groeien ze hard! Er wordt steeds meer gespeeld en de wereld wordt steeds een beetje groter. Voor het eerst naar buiten geweest, wat was dat leuk! En zelf eten is heerlijk, al blijft mama het aller lekkerste.

Ollie


Juul


Mimi


Raaf

Happy


Marley

Moos


Billy


6 weken

Wat een zoete schatten zijn ze! Als ik om half acht naar beneden kom kijken 16 kraaloogjes me nog slaperig aan. Rekken zich heerlijk uit en komen naar me toe. Het is gelukkig alweer heerlijk weer. Het grootste deel van de dag zitten we met zijn allen in de tuin en wordt er heerlijk gespeeld. Brokjes vinden ze zalig en af en toe nog een beetje melk van mama. Mama Pip speelt heel lief met haar grut en voedt ze fantastisch op! 

Happy

Juul

Moos

Billy

Raaf

Ollie

Marley

Mimi

Happy en mama Pip

Billy


Juul


Happy


Mimi

Marley


Raaf


Ollie


Moos


7 weken

Wat zijn jullie groot en zelfstandig al! Afgelopen week al even buiten gelopen aan een riempje. Veel in de tuin gerend en lekker veel geknuffeld. We gaan jullie missen, we wensen jullie heel veel liefde en geluk bij jullie nieuwe baasjes!

Dankjewel lieve lieve Pippi, wat een mooie en lieve moeder ben jij. Je hebt het fantastisch gedaan en dankzij jou en je lieve baasjes zullen veel mensen heel gelukkig worden!

Moos 

Nusa

Lieve Moos, je gaat nu verder als Nusa. Je blijft hier in de buurt en gaat een gezin heel erg gelukkig maken, er is lang vol liefde op je gewacht! Je bent een heerlijk prachtig beertje!Mimi 

Yippa

Lieve Mimi, je krijgt de vrolijke naam Yippa. Je bent net een mens in een hondenlijfje, wat een heerlijk meisje. We wensen je heel veel liefde en geluk met je prachtige familie!

Marley Moos

Lieve Marley, jij gaat Moos heten. Je mag heerlijk veel wandelen op het strand in Castricum. Wat een mooi warm rustig mannetje ben jij. Er is lang en geduldig op je gewacht. We zien je op het strand! Happy Bobby

Lieve stoere Happy, je gaat de naam Bobby krijgen. Wat een bikkel ben jij, zo vrolijk en je wordt vast een grote vent. Heel veel geluk bij je lieve vrouwtje. En je mag veel spelen met nieuwe vriendjes! 

Juul 

Teddy

Juul, jij wordt nu Teddy. En een mooie teddy ben je. Zo vrolijk en bent gek op aandacht en spelen. Je mag je nieuwe baasjes heel erg blij gaan maken. Wat wordt dat genieten met elkaar. Ollie 

Loeki

Ollie, jij mag Loeki heten nu. Vrolijk lief kereltje, af en toe een gekke bui, en daarna weer relaxed. Er is lang op je gewacht en er zal vreselijk van je genoten worden.  

Billy 

Yip

Billy, jij mag Yip gaan heten. De vrolijkheid zelf ben je, maar ook zo aandoenlijk. Je mag heerlijk genieten bij je nieuwe lieve gezin. En wie weet mag je mee dansen! 

Raaf

 RaviJij krijgt een mooi liefdevol plekje lieve vent. Wat een geluk heb jij.
Heerlijk warm zacht vrolijk mannetje, dat je maar een prachtige tijd krijgt met elkaar!