Cocoa


Buddy


22 juli zijn Cocoa's pupjes geboren

Moeder en haar kroost gaan super. Cocoa is apetrots. Wat heeft ze dit prachtig gedaan. We zijn weer op slag verliefd!

Kennismaken, 1 week

Wat doen onze schatjes het fantastisch. Ze zijn al bijna verdubbeld in gewicht! Cocoa is een ongelofelijk lieve moeder die bijna de hele dag bij ze ligt, met ze knuffelt en ze voedt. 

Phoebe


Greta


Koffie


Beertje


Seb


Rijk


Ambrose
2 weken

Dit is puur genieten! Het huis voelt zen en iedereen is relaxed. Mama Cocoa ligt heerlijk van haar kinderen te genieten, maar gaat ook alweer heerlijk mee wandelen 
De pups groeien en bloeien, beginnen heel voorzichtig te lopen en de eerste oogjes zijn open. 

Koffie

 

Beertje


Phoebe


Greta

Rijk


Seb


Ambrose


Koffie met mama


3 weken

Wat is het ontspannen hier. Rustig aan de wereld bekijken, soms een klein beetje spelen met elkaar. Mama Cocoa geniet in volle rust mee. Iedereen heeft de ogen open, behalve Beertje. 

Seb


Rijk


Ambrose


Cocoa

Greta


Koffie


Phoebe


Beertje


4 weken

Wat gaan ze ineens hard! Na het eten nog heerlijk spelen, met elkaar en met speeltjes. Vandaag voor het eerst naar buiten geweest, wat was dat spannend. Gelukkig waren wij en mama dichtbij en na 5 minuutjes was het toch wel erg leuk. Lieve Beertje is inmiddels bij de dokter geweest, de oogjes wilden echt niet open van dit meiske. Ze blijkt een heel bijzonder meisje te zijn, ze zal niet kunnen zien. Maar o wat hoort ze al goed, speelt fijn mee met de rest en is erg tevreden. Ze zal nooit anders of beter weten en al haar andere zintuigen gebruiken en hierdoor een heerlijk leven kunnen hebben. Deze lieverd zit zo diep in ons hart dat we hebben besloten dit bijzondere meisje bij ons te houden, we zijn nu al zielsgelukkig met haar. Ze heeft een hele bijzondere vriendin laten weten dat ze Lotje heet.  

Ambrose


Rijk


Seb


Phoebe


Greta


Beertje


Koffie


Koffie met Cocoa


5 weken

Wat een heerlijke hummels. Ze spelen zo zoet, s'ochtends en s'avonds buiten en overdag lekker in de airco binnen. Ze eten al 4 keer per dag sinds vandaag, al blijft Cocoa ook erg lekker. Cocoa is een geduldige en hele lieve moeder die graag speelt met haar kinders. 

Phoebe


Greta


Koffie


Beertje


Rijk


Ambrose


Seb


Rijk met Cocoa


6 weken

Wat zijn ze lief! Je zou bijna vergeten dat ze al 6 weken zijn. Ze zijn bijna de hele dag heerlijk buiten. Racen door de tunnel, spelen met elkaar en gek op balletjes. 

Phoebe


Koffie


Greta


Beertje


Seb


Rijk


Ambrose

Cocoa met Greta

Mama? Als ik later groot ben, dan wil ik ook mama worden!

7 weken

Wat verheugen de nieuwe baasjes zich op deze prachtige pups. En terecht, wat een fantastische lieve pups zijn dit en wat gaan ze een mooie toekomst tegemoet. Deze week aan riempjes buiten gewandeld, mega stoer deden ze dit. Wat hebben we genoten en wat gaan we ze missen. De laatste foto's in de speelgoedmand waar ze eindeloos mee en in gespeeld hebben. Heel veel geluk lieve schatten bij jullie for ever homes! 

Lotje

Bijzondere Beertje gaat Lotje heten. Ze blijft bij ons. Inmiddels zijn we helemaal aan het idee gewend en zijn zielsgelukkig met haar!! 

Evi

Greta gaat naar lieve vrienden vlakbij. Wat is er liefdevol op haar gewacht. Ook haar nieuwe maatje Jax zal deel zijn van de roedel. Wellicht mag Evi mama worden in de toekomst.

Coco

Koffie wordt Coco, hoe leuk is dat! Ze lijkt ook op haar mama. Ze wordt denk ik wel iets groter. Er is heel lang gewacht op haar komst door een prachtig gezin met 3 stoere jongens. Daar past ze fantastisch bij! 

Bibi

Phoebe is nu Bibi. Ze blijft vlakbij, waar vreselijk verheugd wordt op haar komst. Ze mag in de toekomst meehelpen als hulphond speciaal voor kinderen die het nodig hebben. Wat een prachtige en bijzondere taak krijgt ze. 

Joep

Rijk, is nu Joep. Hij gaat zijn nieuwe baasjes heel gelukkig maken, samen gaan ze veel leuke dingen beleven. Hij mag ook soms mee met Pippi op de boot, hoe leuk is dat. 

Tony

Ambrose, mag verder als Tony (chocolony). Dit mannetje gaat samen met zijn nieuwe baasjes op ontdekkingsreis hoe het is om een roedel te hebben. 

Otis

Seb is de god Otis. Hij mag mee naar het werk en veel wandelen in het Vondelpark. Ook mag hij vaak spelen met zijn nieuwe maatje die hij veel gaat zien. Zijn baasje wist in haar dromen al dat hij zou komen.

Cocoa

Woorden schieten tekort voor hoe dankbaar ik jou ben. Wat een bijzondere moeder en hond ben je! Tot de laatste dag bleef je spelen met je pups en alles in de gaten houden. Wat hebben wij intens van je genoten, zo'n liefdevol en prachtig meiske! Heel veel geluk in ItaliĆ« lieve Cocoa.