Lexi en Tommy

Lexi is zwanger! Rond 19 augustus verwacht ze haar pups. Ze rent nog heerlijk rond en heeft helemaal nergens last van. 

Het gaat super goed met Lexi. Ze wordt wat ronder, maar loopt nog relaxed rond. Ze wil wel heel graag knuffelen. Nog 2 weekjes en dan mogen wel jullie bewonderen!!

14 augustus geboren

Ze zijn er! Lexi een 7-ling gekregen. Ze zijn nu 1 dag oud. Ze mogen heerlijk bij mama drinken, ze laat ze geen seconde uit het oog. Wat is ze ontzettend lief voor haar kroost. We zijn zo trots op je Lexi!

Even voorstellen...

Mo


Maan


Bella


Teuntje


Dax


Fosse


Loeki


Dax en Maan


2 weken

Lexi en haar kinderen zijn super relaxed. Er wordt gedronken en geslapen. De oogjes zijn bijna helemaal open en de eerste stapjes worden voorzichtig en nog wat wiebelig genomen. Lexi is een hele lieve en geduldige moeder. Ze gaat ook alweer heerlijk mee wandelen. Wat is dit genieten!

Loeki


Maan


Fosse


Bella


Dax


Mo


Teuntje
3 weken

Steeds vaker wordt er voorzichtig aan gespeeld,  elkaar heerlijk een beetje uitdagen. Maar vooral nog heel veel lekker slapen, want daar word je groot en sterk van!

Mo


Maan


Bella


Teun


Loeki


Dax


Fosse
4 weken

De wereld wordt elke dag een beetje groter. Ze zijn voor het eerst even buiten geweest, wat is dat spannend! Ze krijgen nu ook pap. Er wordt steeds meer gespeeld. Wat is het leven leuk!

Dax


Teuntje


Mo


Fosse


Maan


Loeki


Bella
5 weken

Ongelofelijk hoe hard ze groeien. Wat een heerlijke relaxte pupjes. Er wordt hier wel heel erg veel geknuffeld! Lekker veel buiten spelen nu. Het is nog heerlijk weer gelukkig. 

Dax

Fosse


Bella


Maan


Teuntje


Loeki


Mo
We vinden het leuk hoor dat je foto's wilt maken...

Vooral omdat we weten dat we echt ongelofelijk schattig zijn. We willen wel even kwijt dat we het een beetje slaapverwekkend vonden dit keer. 

6 weken

De moppies zijn voor het eerst onder de douche geweest, even wennen, maar super gedaan. Wat een geluk met het mooie weer nog, heerlijk veel in de tuin nog steeds spelen. We mogen gelukkig nog even heerlijk genieten van deze grote kleine schatten. 

Loeki


Fosse


Bella


Mo


Dex

.

Maan


Teuntje
7 weken

Wat worden ze groot en mans ineens. En enorm zelfstandig, dat vinden ze in ieder geval zelf!! Ze doen trekspelletjes met elkaar, heerlijk rennen en dan ineens.... weer slapen. Eten uit de snuffelmat en uit een puzzel is reuze interessant. Komende week mogen jullie naar jullie nieuwe begin met fantastische mensen die met smart op jullie wachten. Wat hebben wij genoten van jullie. We wensen jullie heel veel geluk en liefde straks bij jullie nieuwe baasjes. Wat zullen jullie mensen gelukkig maken!

Maan

Je gaat Silvah heten. Veel geluk lieve schat. Er is met liefde lang op je gewacht.

Mo

Je mag nu door als Tommie. Geniet van het leven mooie man.

Fosse

Je luistert straks naar de naam Tuk. Het allerbeste lieverd.

Loeki

Je bent Trixie. Dag lief knuffelbeertje. We zien je vast lopen gezellig.

Bella

Je heet nu Harley. Wie weet word je mama in de toekomst. Tot ziens lief meiske.

Dax

Na lang puzzelen is je naam Dushy geworden. Het ga je goed lief zacht manneke.

Teuntje

Je blijft Teuntje. Heel bijzonder gebracht  naar je nieuwe baasjes.  Heel veel geluk matroosje.

Veel geluk!!

Met deze mooie handgemaakt riempjes worden jullie meegenomen naar een mooi nieuw leven. We gaan jullie missen lieve schatten!