Pippi en Thuurke

Pippi en Thuurke zijn op date geweest op 28 november. Op de echo hebben we inmiddels gezien dat Pippi pupjes verwacht. Rond 30 januari komen ze.  

26 januari, op haar eigen verjaardag, heeft Pippi 7 kado's mogen uitpakken. Wat een prachtige verjaardag's kado's! Maar liefst 6 heren werden geboren in Wormer. De dame liet op zich wachten en werd nog net voor middernacht geboren in Amsterdam na een snufje weeen opwekkers. Tja, dames laten toch soms even op zich wachten..
Alle 7 een prachtig gewicht en na 1 dag al flink aangekomen. Pippi is de relaxedheid zelve en geniet overduidelijk. Dus daar doen wij volop aan mee. 

1 week

1 week zijn ze. Wat een prachtig rond 7-tal. Het leven bestaat uit heel veel drinken, slapen en nog meer drinken. Ze zijn dan ook al het dubbele in gewicht! Mama Pip is ongelofelijk relaxed en geniet met volle teugen van haar lieve kids. 

Bodi


Kees

Sam


Sjakie


Lio


Fox

Lilly


2 weken

Wat gaat het goed! Pippi vat haar moederschap met enorme liefde en het grootste gemak op. De kleintjes beginnen een heel klein beetje op hun kleine pootjes te staan en de eerste oogjes gaan open. We zijn gek op knuffelen met ze!

Sam


Bodi


Kees


Fox

Lio


Lilly


Sjakie
3 weken

Af en toe na het drinken zijn de schatjes even aan het spelen, wat is het leuk om te kunnen lopen en rennen. Zelf denken ze dat ze al heel erg stoer zijn! Mama Pippi maakt zich nooit druk. Ze wegen nu tussen de 800 gram en een kilo. 

Lilly


Bodi


Sam


Sjakie

Lio


Kees


Fox
4 weken

Vandaag voor het eerst zelf gegeten. Ze vielen aan en hebben werkelijk alles opgegeten! Met groot gemak ook nog een toetje van mama Pippi erachter aan. Lekker spelen met elkaar en daarna weer heerlijk tegen elkaar aan in slaap vallen. 

Fox


Sam


Lio


Lilly


Kees


Sjakie


Bodi