Pippi en Thuurke

Pippi en Thuurke zijn op date geweest op 28 november. Op de echo hebben we inmiddels gezien dat Pippi pupjes verwacht. Rond 30 januari komen ze.  

26 januari, op haar eigen verjaardag, heeft Pippi 7 kado's mogen uitpakken. Wat een prachtige verjaardag's kado's! Maar liefst 6 heren werden geboren in Wormer. De dame liet op zich wachten en werd nog net voor middernacht geboren in Amsterdam na een snufje weeen opwekkers. Tja, dames laten toch soms even op zich wachten..
Alle 7 een prachtig gewicht en na 1 dag al flink aangekomen. Pippi is de relaxedheid zelve en geniet overduidelijk. Dus daar doen wij volop aan mee. 

1 week

1 week zijn ze. Wat een prachtig rond 7-tal. Het leven bestaat uit heel veel drinken, slapen en nog meer drinken. Ze zijn dan ook al het dubbele in gewicht! Mama Pip is ongelofelijk relaxed en geniet met volle teugen van haar lieve kids. 

Bodi


Kees

Sam


Sjakie


Lio


Fox

Lilly


2 weken

Wat gaat het goed! Pippi vat haar moederschap met enorme liefde en het grootste gemak op. De kleintjes beginnen een heel klein beetje op hun kleine pootjes te staan en de eerste oogjes gaan open. We zijn gek op knuffelen met ze!

Sam


Bodi


Kees


Fox

Lio


Lilly


Sjakie
3 weken

Af en toe na het drinken zijn de schatjes even aan het spelen, wat is het leuk om te kunnen lopen en rennen. Zelf denken ze dat ze al heel erg stoer zijn! Mama Pippi maakt zich nooit druk. Ze wegen nu tussen de 800 gram en een kilo. 

Lilly


Bodi


Sam


Sjakie

Lio


Kees


Fox
4 weken

Vandaag voor het eerst zelf gegeten. Ze vielen aan en hebben werkelijk alles opgegeten! Met groot gemak ook nog een toetje van mama Pippi erachter aan. Lekker spelen met elkaar en daarna weer heerlijk tegen elkaar aan in slaap vallen. 

Fox


Sam


Lio


Lilly


Kees


Sjakie


Bodi
5 weken

Wat wordt het leuk met z'n allen. Spelen met elkaar, slapen en eten is echt heeel lekker! Ook speeltjes en een balletje zijn super interessant. Mama Pippi is lief, en begint ook een beetje op te voeden, ze doet dit alles super relaxed. 

Bodi


Sjakie


Kees

 

Fox

 

Sam


Lilly


Lio
6 weken

Waar blijft de tijd? Deze schatten zijn zo aanhankelijk en komen gelijk naar je toe om liefdevol te knuffelen. De baasjes zijn geweest, wat een feest was dat! Iedereen heeft zijn gouden mandje gevonden, wat gaan jullie veel mensen gelukkig maken en jullie eigen geluk vinden bij ze. Wij gaan heel hard genieten nog van jullie. 

Sjakie


Fox


Lilly


Bodi


Kees


Sam


Lio


7 weken

De koffers worden bijna gepakt. Ze zijn uitgegroeid tot fantastische mooie en lieve pups. Pippi is zo liefdevol en relaxed geweest en heeft haar pupjes heel mooi opgevoed. Dankjewel lieve mooie Pippi, wat was dit genieten met jou!
De baasjes wachten met smart op jullie en o wat wordt dat genieten. We gaan jullie missen. Heel veel liefde en geluk!

Sjakie

Lieve grote Sjakie. Jij gaat Jimmy heten en mag in de grote stad gaan wonen. Ik denk dat jij straks in het frans gaat blaffen..

Bodi

Lieve Bodi, stoer manneke. Jij blijft in de buurt, hopelijk gaan we je nog eens zien. Je mag door het leven als Ozzy nu. 

Lilly

Lieve Lizzy, je hebt 6 broers, maar oh wat ben jij stoer. Je gaat Bella heten nu. Misschien mag jij later ook mama worden. 

Kees

Lieve Kees, zacht mannetje.  Je gaat Beer heten. Je gaat vast veel avonturen beleven. Misschien ga je Storm nog eens zien. 

Lio

Lieve stoere Lio,
je mag vast heel vaak naar het strand, wat wordt dat genieten. Je gaat nu Moos heten. 

Sam

Lieve kleine Sam,
je mag gezellig mee koffie drinken met je baasjes. Je gaat nu Jip heten. 

Fox

Lieve vriendelijke Fox, je gaat Teddy heten nu. Ook jij mag naar de grote stad. 

Pippi

Dankjewel lieve mooie Pippi. En dankjewel lieve Marike voor het toevertrouwen van jou schat weer aan ons.