Lexi en Mr. Doodle

Geboren op 15 april

Ze zijn er! De prachtige 3-ling van Lexi en Mr Doodle. Wat heeft Lexi het goed gedaan. Het was niet makkelijk, want deze schatten hebben het erg goed gehad in Lexi's buikje. Zo trots op jou lieve Lexi! 

Trots stellen wij voor: 

Charlie


Summer


Flo


Wat een heerlijke verwende heer en dames. Er is meer dan genoeg melk voor dit drietal. Moeder knuffelt de hele dag met haar kinderen en ligt als een koningin op de troon. Wat een genot is dit. 

2 weken

Summer

Flo

Charlie

Lexi heeft zoveel voeding en een vrij klein gezinnetje, waardoor deze 3 knapperds groeien als kool! Ze kijken de wijde wereld in, maar houden ze vooral nog lekker veel dicht om heerlijk te slapen. Wat een schatten en Lexi geniet enorm van ze. 

3 weken


Heel stiekem soms de wereld een klein beetje bekijken. Maar oooo wat blijft slapen toch lekker! Bij elkaar en knuffelen met mama is het aller lekkerste. 

Flo


Summer


Charlie


4 weken


Wat zijn ze groot al! Nog niet eerder zulke gevulde pups gehad, met 3 krijg je heel veel eten van je moeder. Steeds meer spelen en wakker worden. En al heel eventjes een paar minuutjes buiten geweest met de neefjes en nichtjes. 

Summer


Flo


Charlie


5 weken


Het gaat zo goed! Lekker buiten spelen met de neefjes en nichtjes, al zelf brokjes eten en nee puppenmelk hoeft er niet bij, wij zijn al groot! 

Flo


Charlie


Summer


6 weken

Wat groeien ze nog steeds hard. Bij de dierenarts alles goed gekeurd en paspoort mee. Nog even heerlijk bij ons spelen en daarna de wijde wereld in! Wat een heerlijke drie-ging. 

Charlie


Flo


Summer


7 weken

Wat hebben wij genoten van jullie. Wat een fantastische mooie drieling zijn jullie!! We wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie prachtige nieuwe baasjes. Het ga jullie goed!

Lieve mooie Charlie. Je gaat nu verder als Cody. Je bent onze grootste pup tot nu toe en jeetje wat ben je mooi!! Zo groot als je bent ,ben je ook zachtaardig. Je gaat naar een fantastisch gezin en heerlijk spelen daar!

Lieve Flo, je bent nu Coco. Wat een mooie bijzondere kleur heb je! Lief meisje, je gaat naar het Vondelpark, hoe heerlijk is dat en mag misschien wel mexicaans leren. Dat wordt genieten bij je super leuke baasjes. 

Lieve Summer, jouw naam blijft Summer. Je blijft ook heel dichtbij wonen bij een heel lief gezin. Ze hebben al vaak op je gepast de afgelopen weken, wat fijn en lief! We gaan je vast nog vaak zien. Je gaat zeker veel liefde en vrolijkheid brengen voor dit lieve gezin!